AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LEWUNG Dadi lewung atiku Nalikane sepisan ketemu Wong ayu dadi laku Nggudho ... Read More »
Published: Wed, 25 Dec 2019 - 13:09:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1853/2405
Comments: 0/24
Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON KEMUNING (Protelon Kemuning)


Wis suwe ora ketemu
Setengah mati roso kangenku
Kelingan kebecikanmu
Sing wis mbok korbanake marang aku

Aku mung tansah kelinghan
Nalikane podo lelungguhan
Wong loro pangkon pangkonan
Tondo yekti yen lagi kasmaran

Aku eling
Naliko ing pertelon kemuning
Arah menyang candi cetho
Munggah mudun kesel tan rinoso

Banget rasane atiku
Besok kapan bisane ketemu
Kalingono gunung sewu
Aku tetep kelingan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (24)
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 14:05:31]
tamoxifen for men <a href=" http://nolvadexstart.com/# ">hlqlg</a> - who should take tamoxifen
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:54:07]
http://stromectolst.com/# ivermectin 250ml
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:46:58]
buy stromectol canada <a href=" http://stromectoli.online# ">where to buy stromectol</a> - ivermectin purchase
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 23:43:21]
stromectol tab price <a href=" https://stromectoli.com/# ">can you buy stromectol over the counter</a> - ivermectin lotion cost
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 18:29:31]
ivermectin 250ml <a href=" https://stromectoli.com/# ">ivermectin pill cost</a> - purchase ivermectin
View All Comments on Lirik Lagu PERTELON KEMUNING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 48718
Bookmark and Share