AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, jenis olahraga apa yang bisa dilakukan di dalam air? Ternyata, bukan hanya renang saja ... Read More »
Published: Sat, 18 Jan 2020 - 19:08:11
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/240
Comments: 0/0
Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PERTELON PUNGKRUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PERTELON PUNGKRUK (Protelon Pungkruk)


Ning pertelon pungkruk
Welingmu karo aku, yen njaluk dipethuk
Wancine jagone kluruk
Aku budal methuk kowe karo teklak-tekluk

Ra sabar atiku
Kudu-kudu ndang ketemu, karo seliramu
Terong alit sing tak anti
Rino wengi kangen iki, mugo dadi jampi

Tak sawang kembang netramu, wong ayu
Koyo ketok nyimpen rindhu
Prasasat kesiram madu
Nalikane ono rangkulanmu

Ning pertelon pungkruk
Nganti sprene ora biso, tak lalekake
Saben kelingan sliramu
Aku nunggu ono kene, nganti tekan sore



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu, wong bagus nyidrani
Sak iki njur lali
Ru ... Read More »
Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNTUR


Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
... Read More »
Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SOKO OPO ATIMU


Dalane cerito aku ro kowe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 26492
Bookmark and Share