AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tegar, tangguh, kokoh adalah sepotong kata yang menggambarkan sikap seseorang yang tidak gampang pat ... Read More »
Published: Wed, 26 Aug 2020 - 08:33:25
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/253
Comments: 0/0
Lirik Lagu PINGIN NANGIS TAPI ISIN (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu PINGIN NANGIS TAPI ISIN (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PINGIN NANGIS TAPI ISIN (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PINGIN NANGIS TAPI ISIN (Full)
By: Happy Asmara

Intro:
Gede, tresnoku
Tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio-Sio
Nganti atiku loro

Pepes, awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin


Lirik:
Yen tak rasakke
Jebule kok seje
Ra podo karo manise ucape

Opo kowe seneng
Yen ati iki kelaran
Tresnoku tibake
Mbok gawe dolanan

Kebangeten nggonmu
Nyikso atiku
Wis kadung sayang
Kowe malah ngilang

Gede, tresnoku
Tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio-Sio
Nganti atiku loro

Pepes, awakku
Ambruk cagak atiku
Pengen nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin


Kebangeten nggonmu
Nyikso atiku
Wis kadung sayang
Kowe malah ngilang

Gede, tresnoku
Tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio-Sio
Nganti atiku loro

Pepes, awakku
Ambruk cagak atiku
Pengen nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Gede, tresnoku
Tulus kanggo sliramu
Tegone mbok sio-Sio
Nganti atiku loro

Pepes, awakku
Ambruk cagak atiku
Pengen nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin

Pengen nangis tapi isin
Mung iso ngempet ning njero batin



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 87738
Bookmark and Share