AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:06:58
Random News
Mungkin tak banyak orang yang dengan suka hati mau memelihara dan menerima kehadiran kucing dalam ke ... Read More »
Published: Mon, 24 Jun 2019 - 17:20:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/168
Comments: 0/0
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang nyawang
Kleyang kleyang tak sawang mencok ning ngepang
Gegancangan tak rindek saka kadohan
Sarwa ngoceh dheweke ngalih pencokan

Ela kae tak jaluk mbok aja ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang katon manise
Ati bungah yen klakon dadi duwekke

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podang andudut ati kepranan
Ora mendho atiku sansoyo ndodro
Tak sranani sun pikat pulute gendho



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhk ... Read More »
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat karo sopo
Haning ati raono wong liyo

Pancen loro jroning ati
Yen kelingan ora biso mari
Biyen kondho jare tresno
... Read More »
Lirik Lagu YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW By Simply Red - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW By Simply Red

YOU MAKE ME FEEL BRAND NEW


My love
I'll never find the words, my love
To tell you how I feel, my love
More words could not explain

Precious love
You held my life within your hands
Created ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 78603
Bookmark and Share