AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kalau melihat tampilanya yang menarik, siapa sii yang tidak tergoda untuk menyantap habis hingga t ... Read More »
Published: Tue, 18 Jun 2019 - 11:09:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/99
Comments: 0/0
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra kroso
Kangenku kang tanpo umpomo

Tanggal songolas sasi telu
Gawe kangen rasaning atiku
Yen bengi ra biso turu
Tansah kelingan siro wong bagus

Aku ora bakal lali
Naliko sliramu pamit bali
Udan deres sing njalari
Nganti aku mantep jroning ati

Pring kuning dadi saksi
Ono ngemplak deso purwosari
Opo sliramu ra ngerti
Yen pring kuning
Gawe kangen ning ati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar b ... Read More »
Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANANDANG


Sopo sing gelem, nglakoni
Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wen ... Read More »
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO MANIS (Duet)


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngaw ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52306
Bookmark and Share