AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kulit yang sensitif memang merupakan jenis kulit yang manja. Mengapa dikatakan manja? Hal ini karena ... Read More »
Published: Sat, 15 Aug 2020 - 07:58:21
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 42/365
Comments: 0/0
Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PROLIMAN JOYO
By: Soepardi


Gemerlape lintang, wengi iki sing tak sawang
Ngelingke aku marang sliramu
Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki
Njogo roso ngukir tresno ning ati

Ora bakal lali, dungo iki kanggo sliramu
Mugo iso dadi pengarepanku
Ananging saiki, bedo sing tak lakoni
Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani


Proliman joyo ninggalke cerito loro
Sampek ati sliramu ninggalke aku
Aku ning kene, nguatke ati
Ngempet eluh tangis, sing ra iso tak apusi

Cukup ku berkorban
Cukup aku bertahan
Gede egomu sing ngambyarke
Kabeh impian



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96667
Bookmark and Share