AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mau daftar PNS? Berikut ini adalah Syarat yang harus dipenuhi oleh pelamar Calon Pegawai Negeri Sip ... Read More »
Published: Sat, 15 Aug 2020 - 07:58:21
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 635/857
Comments: 0/45
Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

PROLIMAN JOYO
By: Soepardi


Gemerlape lintang, wengi iki sing tak sawang
Ngelingke aku marang sliramu
Bebarengan nyawiji, ono ning kutho iki
Njogo roso ngukir tresno ning ati

Ora bakal lali, dungo iki kanggo sliramu
Mugo iso dadi pengarepanku
Ananging saiki, bedo sing tak lakoni
Kowe lungo, ninggal loro, kabeh wis mbok blenjani


Proliman joyo ninggalke cerito loro
Sampek ati sliramu ninggalke aku
Aku ning kene, nguatke ati
Ngempet eluh tangis, sing ra iso tak apusi

Cukup ku berkorban
Cukup aku bertahan
Gede egomu sing ngambyarke
Kabeh impian



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (45)
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 13:24:39]
tamoxifen alternatives <a href=" http://nolvadexstart.online# ">tamoxifen</a> - tamoxifen brand name
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:33:47]
http://stromectolst.com/# stromectol tablets buy online
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:24:32]
vitality ed pills <a href=" http://rxfastrx.com/# ">best ed pills that work</a> - online ed pills
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 22:58:03]
ivermectin 4 <a href=" http://stromectoli.com/# ">stromectol tablets for humans</a> - price of ivermectin
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 17:48:11]
best treatment for ed <a href=" http://rxfastrx.online# ">mens ed pills</a> - natural ed
View All Comments on Lirik Lagu PROLIMAN JOYO Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 67559
Bookmark and Share