AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Benarkah sinar matahari pagi bisa mencegah diabetes? Ya, betul dan bukan hanya diabetes saja, bermac ... Read More »
Published: Wed, 08 Jan 2020 - 09:07:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 11/161
Comments: 0/0
Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PUYENG


Puyeng rasane pikirku
Nalikane sepisan ketemu
Rino wengi ra biso turu
Anane mung kelingan sliramu

Opo jenenge wong gandrung
Ngalor ngidul anane mung linglung
Banyu bening disobo yuyu
Tansah eling sliramu wong ayu

Nimas wong manis
Kepiye roso atimu
Ati iki ra biso lali
Tresnaku ra biso den selaki

Bungah rasane atiku
Yen biso klakon nyanding sliramu
Rino wengi tak impi-impi
Nganti kiamat bakal tak lakoni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Nali ... Read More »
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbar ... Read More »
Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO ASMORO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO ASMORO (Duet)


Lk:
Aduh wong manis
Nalikane, sepisan ketemu
Eneng kono k ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 10888
Bookmark and Share