AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sekali waktu kamu pasti pernah mengalami kondisi yang susah seperti ini, sedang malas bekerja tapi b ... Read More »
Published: Wed, 08 Jan 2020 - 09:07:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 8/127
Comments: 0/0
Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu PUYENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PUYENG


Puyeng rasane pikirku
Nalikane sepisan ketemu
Rino wengi ra biso turu
Anane mung kelingan sliramu

Opo jenenge wong gandrung
Ngalor ngidul anane mung linglung
Banyu bening disobo yuyu
Tansah eling sliramu wong ayu

Nimas wong manis
Kepiye roso atimu
Ati iki ra biso lali
Tresnaku ra biso den selaki

Bungah rasane atiku
Yen biso klakon nyanding sliramu
Rino wengi tak impi-impi
Nganti kiamat bakal tak lakoni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76276
Bookmark and Share