AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Wortel mengandung magnesium, kalium, mangan, besi, fosfor dan kalsium. Ini adalah sumber yang sangat ... Read More »
Published: Fri, 17 Jan 2020 - 19:43:41
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/123
Comments: 0/0
Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RATAPAN SI BUTA (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RATAPAN SI BUTA (Duet)


Lk:
Peteng ndhedhet lelimengan
Mbukak ati kang kebak pacoban
Iki awan opo bengi
Kebangeten uripku iki

Lk:
Duh Gusti paringo margi
Gesang kulo badhe kados pundi
Benjang kulo tumut sinten
Bapak Ibu sampun mboten wonten

Pr:
Tabah-tabahno atimu
Gusti tansah ono ing sandhingmu
Mbesuk kowe bakal mulyo
Kanthi dalan kowe adol sworo

Lk:
Opo pancen wis nasibku
Urip iki tanpo bopo ibu
Nelongso jroning batinku
Aku dadi bocah yatim piatu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 43302
Bookmark and Share