AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: AKU ORA MUNDUR (Duet - Full) Pr: Mas,aku pingin cerito Tentang kita berdua Wo ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 16:53:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 908/1113
Comments: 1/38
Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

REMBULAN ING WENGI


Rembulan ing wengi, tansah anyekseni
Endah paras manis, esem lan guyumu
Ginambar ing bathin, tan biso nglalekke
Yekti, nimas, ora ono liyane

Tatapan netramu, nembus ing atiku
Agawe aku mung, mikirne sliramu
Cahyaning rembulan, kalah klawan esemmu
A-amung nimas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo nimas
Atiku mung kanggo nimas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki
Bakal kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (38)
Anthonysnumn [Wed, 08 Dec 2021 - 02:14:21]
sildenafil 20 mg tablet <a href=" https://viasild24.com/# ">how to take viagra for maximum effect</a> how to take sildenafil 20 mg
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 04:20:33]
ventolin 500 mcg <a href=" http://ventolinfast.com/# ">ventolin over the counter</a> - canada pharmacy ventolin
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 14:59:05]
best generic wellbutrin 2015 <a href=" https://wellbutrinfast.com/# ">generic wellbutrin</a> - wellbutrin 540mg
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 10:14:20]
ed pills that work better than viagra <a href=" https://vgrsild100.com/ ">п»їover the counter viagra</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 02:14:06]
buy viagra pills <a href=" https://vgrsild100.com/ ">viagra for sale</a>
View All Comments on Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 33240
Bookmark and Share