AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Orang tua adalah guru pertama dalam hal ini adalah dunia pendidikan si anak. Segala ucapan dan peril ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 16:53:56
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 67/186
Comments: 0/0
Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu REMBULAN ING WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

REMBULAN ING WENGI


Rembulan ing wengi, tansah anyekseni
Endah paras manis, esem lan guyumu
Ginambar ing bathin, tan biso nglalekke
Yekti, nimas, ora ono liyane

Tatapan netramu, nembus ing atiku
Agawe aku mung, mikirne sliramu
Cahyaning rembulan, kalah klawan esemmu
A-amung nimas

Howoning njero batin
Pengen tansah sesanding
Yo mung karo nimas
Atiku mung kanggo nimas

Nadyan akeh pepalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
Tresno iki
Bakal kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 81895
Bookmark and Share