AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mungkinkah ini sebuah fenomena alam biasa, atau memang ada aroma misterius, entahlah... Gedung Juan ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:21:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 21/332
Comments: 0/0
Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RESEPSI


Yen pinuju angrawuhi
Ing malam resepsi
Kakung putri ngagem
Busono kang edipeni

Poro putri sami lenggah
Jejer katon rapi
Yen sinawang nganti
Koyo kontes widodari

Poro priyo lenggahe, rodo adoh sak wetoro
Uthak-uthik, lirak-lirik
Mesam-mesem, ngguya-ngguyu
Sajak arep mundhut, lagu

Sinten niku lenggah pojok
Ndelik ono mburi
Menga-mengo sajake
Koyo ono sing di wedeni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 42843
Bookmark and Share