AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Selama ini kita mengenal istilah ZOMBIE untuk menggambarkan mayat hidup yang tidak memiliki pikiran ... Read More »
Published: Sat, 01 Feb 2020 - 06:21:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/115
Comments: 0/0
Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RESEPSI


Yen pinuju angrawuhi
Ing malam resepsi
Kakung putri ngagem
Busono kang edipeni

Poro putri sami lenggah
Jejer katon rapi
Yen sinawang nganti
Koyo kontes widodari

Poro priyo lenggahe, rodo adoh sak wetoro
Uthak-uthik, lirak-lirik
Mesam-mesem, ngguya-ngguyu
Sajak arep mundhut, lagu

Sinten niku lenggah pojok
Ndelik ono mburi
Menga-mengo sajake
Koyo ono sing di wedeni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SLENDANG SUTRO KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SLENDANG SUTRO KUNING


Slendang sutro kuning
Tondo moto kang tak wenehake
Nalik ... Read More »
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang g ... Read More »
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 19387
Bookmark and Share