AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, buah Calincing alias belimbing wuluh atau belimbing sayur (Averrhoa bilimbi) ini diper ... Read More »
Published: Thu, 13 Feb 2020 - 08:10:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/149
Comments: 0/0
Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ROJENG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROJENG


Pating klempor, krungu swarane pit montor
Rame-rame, sak tengahe dalan gede

Dampyak-dampyak, rojeng podo asesorak
Dados rojeng, rombongane tukang ngebut
Ngebut tanpo dugo, ora eling ing beboyo

Ning saiki, rojeng kudu diatasi
Yen kebacut, biso agawe pepati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO SRAGEN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO SRAGEN (Duet)


Lk:
Ayune yo dhik yo tumpuk undung
Kenyo Sragen yen bengi ... Read More »
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, ... Read More »
Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RORO JONGGRANG (Duet)


Lk:
Roro jonggrang kowe pancen ayu tenan
Ora mokal yen ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 55395
Bookmark and Share