AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Sebelumnya kami minta maaf, soalnya lama kami tidak update info dan berita di AnekaNews. Dikarenakan ... Read More »
Published: Thu, 10 Oct 2019 - 14:41:54
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 132/220
Comments: 0/0
Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Karawitan/Campursari

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Rupo ora sepiruo pranyoto
Tansah dadi kembang deso

Pacakane koyo sinden, panggung dedek
Lencir lengkung-lengkung
Batuk nonong irung mancung
Rekmane, ngandan-andan kembang bakung

Rondho ndeso umure setengah tuwo
Nanging iseh koyo kenyo
Sopo njawil, sing mesti bakale kinthil
Terus kecanthil

Gonti-ganti pasangane, durung mesti
Yen dadi jodhone
Ono deso ayu dewe
Emane, dadi rondo limo anake



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym

JAGALAH HATI


Jagalah hati jangan kau kotori
Jagalah hati lentera hidup ini
Jagalah hati jangan kau nodai
Jagalah hati cahaya Illahi

Bila hati kian bersih
Pikiranpun akan jernih
Semangat h ... Read More »
Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku ma ... Read More »
Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Go ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 51505
Bookmark and Share