AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Malam tahun baru identik dengan terompet. Tapi te­rom­pet di Kabupaten Ken­dal bikin geger, ... Read More »
Published: Tue, 24 Dec 2019 - 08:08:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/232
Comments: 0/0
Lirik Lagu RONDO TELES Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RONDO TELES Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO TELES Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RONDO TELES


Yen awan, aku ra doyan mangan
Yen bengi, turu tansah klisikan
Sing tak pikir, rondo teles etan dalan
Dadi manten sepasar, kok wis pegatan

Kutut manggung, pawukir asmorondono
Atiku bingung, singtak pikir ra rumongso
Udan deres, ing mongso ketigo
Rondo teles, tansah katon ing netro

Loro bronto, disuntik ora tumomo
Loro kangen disuntik kok malah nemen
Loro rindu, dijamoni malah ngelu
Biso mari yen kowe dadi bojoku

Turu jam pitu, ketok-ketoken pipimu
Turu jam wolu, ketok-ketoken janggutmu
Turu jam songo, ketok-ketoken dadamu
Turu jam siji, lampu terus tak pateni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat kar ... Read More »
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janu ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 83270
Bookmark and Share