AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Silahkan simak ungkapan perasaan seorang anak kepada orang tua yang sebenarnya, dalam bentuk surat d ... Read More »
Published: Sat, 28 Dec 2019 - 17:24:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/904
Comments: 0/0
Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RORO JONGGRANG (Duet)


Lk:
Roro jonggrang kowe pancen ayu tenan
Ora mokal yen aku nandang kasmaran
Waspadakno prajuritmu kalah perang
Mulo kowe dadi wanito boyongan

Pr:
Joko bandung kowe ojo kumalungkung
perang iki kanggoku durung rampung
seno pati kang mas prabu gupolo
kang wis sedo labuh ing wono segoro

Lk:
Tobat-tobat kowe wanito keparat
Ora ngerti yen bandung lanangane jagat
Putro panggeng prabu raden damar moyo
Darbe aji sekti bandung bondowoso
Roro jonggrang manuto sun pundhut garwo

Pr:
Joko bandung aku darbe bebono
Candi sewu sewengi kudu dadi

Lk:
Iyo jonggrang pamundutmu tak turuti



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra k ... Read More »
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus k ... Read More »
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 10443
Bookmark and Share