AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kali ini kita akan bahas aneka manfaat dari jeruk nipis, tapi karena hampir semua bagian jeruk nipis ... Read More »
Published: Sat, 28 Dec 2019 - 17:24:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/286
Comments: 0/2
Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RORO JONGGRANG (Duet)


Lk:
Roro jonggrang kowe pancen ayu tenan
Ora mokal yen aku nandang kasmaran
Waspadakno prajuritmu kalah perang
Mulo kowe dadi wanito boyongan

Pr:
Joko bandung kowe ojo kumalungkung
perang iki kanggoku durung rampung
seno pati kang mas prabu gupolo
kang wis sedo labuh ing wono segoro

Lk:
Tobat-tobat kowe wanito keparat
Ora ngerti yen bandung lanangane jagat
Putro panggeng prabu raden damar moyo
Darbe aji sekti bandung bondowoso
Roro jonggrang manuto sun pundhut garwo

Pr:
Joko bandung aku darbe bebono
Candi sewu sewengi kudu dadi

Lk:
Iyo jonggrang pamundutmu tak turuti



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
LonnieMycle [Thu, 01 Apr 2021 - 04:37:56]
zithromax cost canada: <a href=" https://zithromaxproff.com/# ">buy zithromax</a> azithromycin zithromax
https://zithromaxproff.com/# zithromax over the counter uk
zithromax z-pak price without insurance zithromax for sale zithromax over the counter uk
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 13:15:06]
zithromax 500 mg for sale: <a href=" https://zithromaxproff.com/# ">zithromax for sale</a> can you buy zithromax online
http://zithromaxproff.com/# zithromax z-pak
View All Comments on Lirik Lagu RORO JONGGRANG (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 36183
Bookmark and Share