AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini adalah kisah nyata Pengorbanan seorang Ibu selama Gempa di Jepang. Setelah Gempa telah mereda, k ... Read More »
Published: Sat, 06 Jul 2019 - 08:36:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/756
Comments: 0/0
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

Roso tresno ing batin
Ora tego
Rino wengi
Sliramu mung tansah mbedho ati

Mongko sedyaku atiku kepingin
Leladi sliramu
Yen tan biso aku lilo
Ing ngluluh bantholo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar b ... Read More »
Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo nge ... Read More »
Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO LAMIS Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO LAMIS


Ojo sok gampang, janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung, ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52331
Bookmark and Share