AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:18:32
Random News
YA ROBBANA Robbana ya robbana Dzolamna an fusana Waillam taqfirlana Watarhamna lanakunann ... Read More »
Published: Sat, 06 Jul 2019 - 08:36:07
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/197
Comments: 0/0
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

Roso tresno ing batin
Ora tego
Rino wengi
Sliramu mung tansah mbedho ati

Mongko sedyaku atiku kepingin
Leladi sliramu
Yen tan biso aku lilo
Ing ngluluh bantholo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku ma ... Read More »
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda

Sepertinya tidak ada yang berubah dari Angelina Sondakh, kenyataannya mantan putri Indonesia ini masih terlihat cantik walau pun tahun ini masih harus kembali merayakan hari lebaran di Rutan Pondok Ba ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 56060
Bookmark and Share