AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kisah tentang segitiga Bermuda sudah sering kita dengar dan menjadi salah satu topik yang menarik mi ... Read More »
Published: Fri, 10 Jan 2020 - 08:30:58
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 9/168
Comments: 0/0
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Naliko maju perang, ing jaman jepang
Sliramu, paring usodo

Mung welingku, yen merdeko
Ayo mampir, omahku ning ndeso

Nganti jaman saiki, kang wis tentrem
Siro kangmas, tak goleki
Soko Sragen nganti tekan, Boyolali
Siro kangmas, ono ngendi

Yen wis sedo
Pusarane, arep tak tabur, wangi kembang melati

Ngitungi jaman
Ing Parangtritis, kanggo ngelipur ati
Mung sliramu
Tansah kumanthil, ono ing netraku

Bebasan priyo sewu, ora biso
Ngganteni, siro wong bagus

Runtiking ati
Koyo ngenteni
Godong garing
Sing pating gumliyak



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

Lirik Lagu:

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watar ... Read More »
Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan

Lirik Lagu:

GOOD MORNING LOVE


They say if you love someone, let them free
But right now I ... Read More »
Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGENING ATI (Kangene Ati)


Sewindu suwe lawase
Kowe lungo pamit karo aku
Duh ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88374
Bookmark and Share