AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sragen merupakan salah satu Kota Kabupaten di Propinsi Jawa Tengah. Terletak di sebelah utara timur ... Read More »
Published: Sat, 13 Jun 2020 - 08:23:20
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 432/584
Comments: 0/0
Lirik Lagu SAK ORA ORANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SAK ORA ORANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK ORA ORANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik lagu:

SAK ORA ORANE By Dory Harsa


Saben bengi aku ora iso turu
Kelingan sliramu
Nalikane biyen kowe ninggal aku
Tanpo mergo ra crito opo salahku

Saiki ning kono kepiye kabarmu
Opo kelingan awakku
Aku sing mbok gawe loro
Isih kroso, natu mbekas ning dodo

Sak ora orane pernah ono ning uripmu
Masio ra pernah mbok anggep ono
Sak ora orane nate nyanding sliramu
Masio saiki wis di sanding wong liyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 72462
Bookmark and Share