AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Cicak? Iya cicak anda tentu tak asing dengan hewan kecil melata yang satu ini karena hampir setiap r ... Read More »
Published: Mon, 02 Mar 2020 - 17:05:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/410
Comments: 0/0
Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SAK PANDURAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SAK PANDURAT


Ngalamuning atiku
Mikir sliramu, suwe ra ketemu
Jroning roso, tresno
Nganti-anti, kaduwung impenku

Kolomongso raketemu
Sapandulu, katon ing netraku
Ayem adem, pangrasaku
Jebulane, kedurung lamunku

Abot nandang lelakonku
Lagi gedhe tresno, kok mbok tinggal lungo
Opo mung ngono
Kowe sih prasetyo, isih biso tak percoyo

Saking gede katresnanku
Nganti sliramu, tak arep balimu
Ojo kesuwen, lungamu
Sak pandurat marekke atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SI KUCING


Ndek mau bengi, trus montang-manting
Tanpo turu, atiku tansah klisika ... Read More »
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra ngleg ... Read More »
Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAPUSAN JANJI By Didi Kempot


Ning opo ono tresno
Yen kudu pisah
Ning opo kowe ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 48136
Bookmark and Share