AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Keutamaan buah tomat adalah kandungan vitamin A dan C yang tinggi. Vitamin A baik untuk kesehatan ma ... Read More »
Published: Thu, 30 Jan 2020 - 05:59:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 517/718
Comments: 0/26
Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan


Seneng, seneng bareng susah
Susah bareng, nyanding sliramu
Sayang sliramu

Wis tak angen-angen
We bakal dadi jodoku
Wis tak angen-angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang, rasah sepaneng tenang
Aku wis seneng
Rene, rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino
Kowe tak lamar
Rasah nduwe roso, aku ninggalno
Awake dewe wis dadi siji

Sampek tuwek, we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine
Sayang-sayangan neng kene

Siji-siji ne wong seng gawe ayeme ati
Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi


Huuu.. Wooo..
Wis tak angen-angen
We bakal dadi jodohku

Aku seneng, seneng bareng susah
Susah bareng, nyanding sliramu
Sayang sliramu

Wis tak angen-angen
We bakal dadi jodohku
Wis tak angen-angen
Kowe dadi pilihan ku

Tenang, rasah sepaneng tenang
Aku wis seneng
Rene, rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino
Kowe tak lamar
Rasah nduwe roso, aku ninggalno
Awake dewe wes dadi siji

Sampek tuwek, we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine
Sayang-sayangan neng kene

Siji-siji ne wong seng gawe ayem'e ati
Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi

Sampek tuwek, we ra bakal tak culno
Masio wis ra wancine
Sayang-sayangan neng kene

Siji-siji ne wong seng gawe ayem'e ati
Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi

Gawe urepku, seneng
Mesem saben bengi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (26)
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 12:57:54]
tamoxifen 20 mg tablet <a href=" https://nolvadexstart.com/# ">nolvadex for sale</a> - tamoxifen hair loss
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:20:20]
https://stromectolst.com/# ivermectin 18mg
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:09:51]
stromectol 15 mg <a href=" https://stromectoli.com/# ">stromectol</a> - ivermectin oral 0 8
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 22:27:36]
erectile dysfunction cure <a href=" http://rxfastrx.online# ">canadian drugstore online</a> - how to cure ed
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 17:20:56]
price of ivermectin <a href=" https://stromectoli.com/# ">stromectol for sale</a> - stromectol pill
View All Comments on Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 99967
Bookmark and Share