AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SOTYA Iki tulising kidungku Kanggo siro hapsarining kalbu Eseme kang manis mad ... Read More »
Published: Fri, 05 Jun 2020 - 13:06:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1853/2467
Comments: 0/12
Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SARUNG JAGUNG


Lha iki, sarunge jagung
Pancen abot, abote kebacut tresno
Ora nate gelo, ra nate kuciwo
Yen suloyo, jo lali lho, piye janjine

Lha iki, sarunge jagung
Pancen nyoto, abote tan do diroso
Watone kelakon, biso guyub rukun
Manunggal, lahir batine

Senadyan munggaho gunung
Mudun jurang, tanpo petung
Mung nyatane ngono, prasetyane ati
Bungah susah, podo dilakoni

Lha iki, sarunge jagung
Luwih abot, tinimbang kang bondo dunyo
Kae bebasane, sarung jagung
Jarene, abot tresnane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (12)
Ovedden [Mon, 20 Sep 2021 - 07:01:23]
https://buyplaquenilcv.com/ - Plaquenil
Othelia [Sun, 19 Sep 2021 - 19:33:32]
http://buypriligyhop.com/ - priligy results
enusaDuff [Sun, 19 Sep 2021 - 10:48:41]
<a href=https://buyplaquenilcv.com/>Plaquenil</a>
Usagife [Fri, 17 Sep 2021 - 12:48:15]
http://buylasixshop.com/ - lasix potassium sparing
DrignSing [Thu, 16 Sep 2021 - 00:29:45]
http://buyzithromaxinf.com/ - azimed 250 purchase
View All Comments on Lirik Lagu SARUNG JAGUNG Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 63960
Bookmark and Share