AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Assalamu alaikum Warahmatullahi wabarakatuh Pak ustadz, saya punya teman yang berbeda agama. Tang ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 08:48:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/93
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SOKO OPO ATIMU


Dalane cerito aku ro kowe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo kowe
Mesti ono godane

Nanging kowe mesti sabar
Dinggo aku atimu jembar
Ora mundur nggonmu nandur
Tresno ro aku ratau luntur

Seko opo atimu kuwi
Kuate ngungkuli wesi
Seko opo atimu kuwi
Ngadek jejeg senajan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo kowe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi
Jodoku

Mung sewu siji wong koyo kowe
Rabakal tak sia-siake
Muga aku ro kowe iso tekan
Sak lawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AMBYAR By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

AMBYAR By Didi Kempot


Wis kebacut ambyar, remuk sing ning ati
Opo ngene iki sin ... Read More »
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
... Read More »
Lirik Lagu JANGAN NGET NGETAN Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANGAN NGET NGETAN Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

JANGAN NGET NGETAN


Intro:
Tuku ketan, ning prapatan
Balikan ning mantan
Podo, ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 26160
Bookmark and Share