AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mungkin karena sayang dan tidak ingin masakannya terbuang dengan mubazir para ibu rumah tangga, seri ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 08:48:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 116/234
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEKO OPO ATIMU Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SOKO OPO ATIMU


Dalane cerito aku ro kowe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo kowe
Mesti ono godane

Nanging kowe mesti sabar
Dinggo aku atimu jembar
Ora mundur nggonmu nandur
Tresno ro aku ratau luntur

Seko opo atimu kuwi
Kuate ngungkuli wesi
Seko opo atimu kuwi
Ngadek jejeg senajan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo kowe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi
Jodoku

Mung sewu siji wong koyo kowe
Rabakal tak sia-siake
Muga aku ro kowe iso tekan
Sak lawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 39268
Bookmark and Share