AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:06:19
Random News
Siapa bilang keguguran tak bisa dipicu dari alat-alat yang terdapat di rumah. Sebuah penelitian menu ... Read More »
Published: Wed, 26 Jun 2019 - 01:24:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/236
Comments: 0/0
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

SESIDEMAN


Bowo:

Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Ning wasis, angungrung
Ngrungrung marang bendoro
Sang dyah ayu
Pijer ngincangake alis
Trus tresno sesideman


Lirik:

Luwih becik patenono
Timbang pepisahan, mring dyah kang sulistyo
Tak rewangi samudono, marang kulowargo
Garwo lan pro putro

Liwat kincanging alismu
Kuwoso hanandhang, rasaning atiku
Nadyan wus lingsir yuswaku
Aku isih mampu, ngladeni solahmu

Mongko kowe bocah nggunung
Nadyan bocah nggunung, kadugo hanyrimpung
Jiwo rogoku kok kurung, kahormatan mamprung
Rubuh ngarepinjung

Urip ono kutho gedhe
Kowe tak tokokke, omah sak isine
Kowe obo opo wae, nadyan sesideman
Mesti kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhk ... Read More »
Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda

Sepertinya tidak ada yang berubah dari Angelina Sondakh, kenyataannya mantan putri Indonesia ini masih terlihat cantik walau pun tahun ini masih harus kembali merayakan hari lebaran di Rutan Pondok Ba ... Read More »
Lirik Lagu TAKDIR By Opick ft Melly G - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAKDIR By Opick ft Melly G

TAKDIR


Dihempas gelombang
Dilemparkan angin
Sekisah kubersedih kubahagia
Di indah dunia yang berakhir sunyi

Langkah kaki di dalam rencanaNya
Semua berjalan dalam kehendakNya
Nafas hidup ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 17894
Bookmark and Share