AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 24 September 2019 - 16:20:53
Random News
Hari Raya Idul Adha atau biasa disebut dengan Lebaran Haji adalah hari raya terbesar kedua bagi umat ... Read More »
Published: Wed, 26 Jun 2019 - 01:24:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/499
Comments: 0/0
Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SESIDEMAN (Bowo) Karawitan/Campursari

SESIDEMAN


Bowo:

Wiwitane, handerek sang pekik
Priyo bagus, kang olah budoyo
Sowan menyang kutho gedhe
Bendoro terus kayungyun
Selendang kuning
Kang saking wukir
Sworo kurang premono
Ning wasis, angungrung
Ngrungrung marang bendoro
Sang dyah ayu
Pijer ngincangake alis
Trus tresno sesideman


Lirik:

Luwih becik patenono
Timbang pepisahan, mring dyah kang sulistyo
Tak rewangi samudono, marang kulowargo
Garwo lan pro putro

Liwat kincanging alismu
Kuwoso hanandhang, rasaning atiku
Nadyan wus lingsir yuswaku
Aku isih mampu, ngladeni solahmu

Mongko kowe bocah nggunung
Nadyan bocah nggunung, kadugo hanyrimpung
Jiwo rogoku kok kurung, kahormatan mamprung
Rubuh ngarepinjung

Urip ono kutho gedhe
Kowe tak tokokke, omah sak isine
Kowe obo opo wae, nadyan sesideman
Mesti kasembadan



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan ... Read More »
Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEGANE ATIMU Karawitan/Campursari

TEGANE ATIMU


Hanjerit sundulo langit
Tiwas loro ra ono gunane
Arep sambat karo sopo
Haning ati raono wong liyo

Pancen loro jroning ati
Yen kelingan ora biso mari
Biyen kondho jare tresno
... Read More »
Lagu Sedih Dengan Lagu Ceria Apa Bedanya - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lagu Sedih Dengan Lagu Ceria Apa Bedanya

Katanya ini lagu buat mereka yang lagi galau?

Tapi coba kita tengok lyric song dan dengar lagu Cactus In The Valley milik Lights ini:

CACTUS IN THE VALLEY

I never meant to wither
I wanted to be ta ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 57486
Bookmark and Share