AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tempe merupakan makanan yang terbuat dari kacang kedelai, dengan kandungan protein yang tinggi. Temp ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 09:23:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/170
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SEWATES KERJO


Intro:
Kuat-kuatne atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki
Amung sewates kerjo


Lirik:
Abot sanggane
Sing tak roso iki
Nganti kapan
Koyo ngene kahanane

Di rewangi
Kerjo rino klawan wengi
Ninggalne anak lan bojone

Lungaku iki
Amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki
Amung sewates kerjo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGALAMUNING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGALAMUNING ATI (Ngalamune Ati)


Yen tak roso
Ra kuwowo roso jroning ati
Tansah ... Read More »
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbar ... Read More »
Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENO GUDO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENO GUDO


Nalikane ndek jaman semono
Sliramu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 14336
Bookmark and Share