AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LAYANG KATRESNAN Tak regem-regem layangmu Lan tak cekel tumempel dadaku Rasane ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 09:23:55
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 169/370
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWATES KERJO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SEWATES KERJO


Intro:
Kuat-kuatne atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki
Amung sewates kerjo


Lirik:
Abot sanggane
Sing tak roso iki
Nganti kapan
Koyo ngene kahanane

Di rewangi
Kerjo rino klawan wengi
Ninggalne anak lan bojone

Lungaku iki
Amung sewates kerjo

Kuat-kuatne atimu
Nompo pacobaning gusti
Kudu tabahne atimu
Senajan abot dilakoni

Sabar-sabarne sliramu
Ngempet kangen jroning dodo
Lungaku iki
Amung sewates kerjo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 50025
Bookmark and Share