AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: ROJENG Pating klempor, krungu swarane pit montor Rame-rame, sak tengahe dalan g ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 14:59:53
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/416
Comments: 0/2
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan tan weruh
Nanging aku tansah nyranti

Anelongso sliramu tan tanggap sasmito
Datan nyono kabeh mau
Kapurbo ingkang kawoso

Aku datan jemu
Nggonku nunggu wus sewindhu
Pindho Mutioro taksimpen sajroning Kalbu
Aku datan kelu
Snadyan keh bebendhu
Amung siro kang cumondok
aning jejantungku

Lilanono nggonku nedyo ambuko roso
Roso tresno kang pranyato
Biso manggih bagyo mulyo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
LonnieMycle [Thu, 01 Apr 2021 - 04:38:34]
zithromax cost australia: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">zithromax for sale</a> zithromax online
http://zithromaxproff.com/# where can i get zithromax
zithromax drug buy zithromax online zithromax prescription in canada
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 13:53:24]
buy zithromax canada: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">zithromax</a> zithromax online australia
http://zithromaxproff.com/# zithromax online usa
View All Comments on Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52203
Bookmark and Share