AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KANGENING ATI (Kangene Ati) Sewindu suwe lawase Kowe lungo pamit karo aku Duh ... Read More »
Published: Mon, 23 Mar 2020 - 12:47:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/138
Comments: 0/0
Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU KUTHO By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU KUTHO By Didi Kempot


Sewu kutho, uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh, podo ra ngerteni
Lungamu ning endi

Pirang taun
Anggonku nggoleki
Seprene
Durung biso nemoni

Wis tak cobo, nglalek-ake
Jenengmu soko atiku
Sak tenane, aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane, kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji, dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu

Senajan
Sak kedeping moto
Tak nggo tombo
Kangen jroning dodo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu BLEGEDUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BLEGEDUT


Nak-enak, ning omah gumletak
Tangi-tangi, yen wis dicepaki
Piring ke ... Read More »
Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SI KUCING


Ndek mau bengi, trus montang-manting
Tanpo turu, atiku tansah klisika ... Read More »
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KENYO MANIS (Duet)


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngaw ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 18257
Bookmark and Share