AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SOPO WONGE Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung Yen nyawang solah bawane R ... Read More »
Published: Tue, 24 Mar 2020 - 13:51:44
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1399/1813
Comments: 1/33
Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWU LAYANGMU

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku
Tahunono windonono
Tak enteni ing gisik ing tresno

Nadyan ing monco
Nanging tresna-ku tan biso mendo
Layangmu sampule jinggo
Gawe atiku kang onggo-onggo

Mboten siang mboten ndalu, wong bagus
Mung tansah hangantu-antu
Aduh sayang, aduh sayang, aduh sayang
Aku wedi yen kelangan

Enggalo bali
Duh wong bagus, pepujaning ati
Rasaku koyo wong linglung
Mendhem kangen, gedene sak gunung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (33)
Anthonysnumn [Wed, 08 Dec 2021 - 02:48:28]
cialis dosage recommendations frequency <a href=" http://ciatad24.online/# ">cialis side effects dangers</a> standard dose of cialis
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 04:55:48]
450 mg wellbutrin daily <a href=" https://wellbutrinfast.com/# ">buy wellbutrin</a> - wellbutrin 150 mg cost
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 15:31:53]
best generic wellbutrin 2018 <a href=" http://wellbutrinfast.com/# ">689 wellbutrin</a> - best generic wellbutrin
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 10:45:28]
plaquenil 100 mg <a href=" https://plghydro200.com/ ">plaquenil 75 mg</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 02:46:06]
cheap online cialis <a href=" https://clstad20.com/ ">howard stern commercial cialis</a>
View All Comments on Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 49202
Bookmark and Share