AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mau daftar PNS? Berikut ini adalah Syarat yang harus dipenuhi oleh pelamar Calon Pegawai Negeri Sip ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 19:29:36
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/422
Comments: 0/0
Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SIDO RONDO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SIDO RONDO


Biyen mulo, sliramu wis tak aturi
Golek bojo, sing tresno welas sejati
Pungkasane, sliramu digawe loro
Ora wurung, saikine dadi rondo

Nanging piye, kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur, ra bakal dadi sego
Mulo getunku, iki tanpo upomo
Ngerti ngono, lamaranmu sing tak tompo

Kabeh mau, ora perlu digetuni
Janjiku biyen, aku sanggup ngenteni

Kowe lan aku, mugo dadi jodone
Ra keno prawane, tak enteni, rondone

Ora ngiro, sampeyan sabar ngenteni
Ning nyatane, tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun, sing gede pangapurane
Andum tresno, bebojoan selawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNTUR Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LUNTUR


Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
... Read More »
Lirik Lagu TULUNG (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TULUNG (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TULUNG - Arda By Didi Kempot


Mbulan-mbulan gede, sing ono langit biru
Tulung, p ... Read More »
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah g ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 86387
Bookmark and Share