AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Fri, 23 August 2019 - 14:19:38
Random News
Tahukah anda, Kalsium sangat diperlukan untuk anak-anak dalam masa pertumbuhannya. Sebaiknya anda ti ... Read More »
Published: Fri, 21 Jun 2019 - 08:44:52
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/125
Comments: 0/0
Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari

Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wus prasojo hanambut branti

Sri huning datan nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo putra niro
Ronggolawe adipati tuban

Sri huning putrane abdi
Wongso pati naliko ing uni
Kapupuh ing madyo logo
Duk prang tandhing lawan Minakjinggo

Katresnane wiratmoyo
Tinampi dening roro sri huning
Senadyan wekasaniro
Prapteng leno alabuh negoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangis dan tawa
Tergores bagai lukisan

Seribu mimpi berjuta sepi
Hadir bagai teman sejati
Di antara lelahnya jiwa
... Read More »
Lirik Lagu PRING KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRING KUNING Karawitan/Campursari

PRING KUNING


Opo sliramu ra perso
Jroning ati aku ono tresno
Opo sliramu ra kroso
Kangenku kang tanpo umpomo

Tanggal songolas sasi telu
Gawe kangen rasaning atiku
Yen bengi ra biso turu
... Read More »
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 40610
Bookmark and Share