AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TANPO TRESNAMU (Full) By Denny Caknan Mbiyen seneng bareng karo kowe Mbiyen sus ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 09:15:22
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/208
Comments: 0/0
Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu SUGENG NDALU By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SUGENG NDALU


Sugeng dalu
Ati sing mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati
Sing wis pengen lali
Karo gede duwure balunganmu

Aku wis ora, gagas kata luka
Wis cukup wingi, rapingin mbaleni
Mario, lehmu dolanan ati
Wis wayahe, we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEH RAHINO (Bowo)


Bowo:
Hayo rowang hangayahi karti
Nora kendat pambanguning d ... Read More »
Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANGAN KORO


Saiki, jaman reformasi
Pembangunan, kutho Sragen Asri
Dalan-dalan ... Read More »
Lirik Lagu NGIMPI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGIMPI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGIMPI


Bowo:
Ngmboro ing, awang-awang
Hangelangut bebasan, tanpo tepi
Narabas ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 46724
Bookmark and Share