AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kayu manis merupakan rempah-rempah yang sering digunakan sebagai pemanis dan penyedap masakan. Kayu ... Read More »
Published: Mon, 09 Mar 2020 - 06:34:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 143/262
Comments: 0/0
Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ELING-ELING


Tak eling-eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
Candik ayu sumunar netramu

Sore kang edi
Amung esemu sing ora nguwati
Nadjan widodari
Kalah endah anyengsemke ati

Semar sabrang legog-legog
Ning omah bingung
Jae wono sak umpomo wiwit iku
Atiku poyang payingan

Tak eling-eling
Pancen sliramu sing mara-marai
Mbesuk kapan aku
Biso nyanding lintang panjer rino



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 60428
Bookmark and Share