AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ingin tahu jawabannya khan?... Ini teorinya menurut sebuah penelitian terbaru, rata-rata orang akan ... Read More »
Published: Sat, 22 Feb 2020 - 06:54:43
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 10/530
Comments: 0/0
Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ENTENI (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ENTENI (Bowo)


Bowo:
Kiraku
Kowe tan cidro
Mergo suwe tak enteni
Layang ginowo maruto
Ambal-ambal hangenteni
Wus suwe hangenteni
Rasaku angantu-antu
Pijer krungu semoyo
Elingo yen tak enteni
Kledhang-kledhang
Lha kae bocahe teko


Lirik:
Tak enteni
Nimbule si selo langke
Sileme prahu gabus
Meh wae, rasaku, arep mupus

Nora kendhat
Rino wengi, jroning ati
Terus tumluwung, hanjentung, lan bingung
Kasurung, mergo wuyung

Kuciwane
Wong bagus, adoh papane
Adoh, sesawangan
Nanging koyo, tansah nyanding

Tak enteni
Kapan rasamu wus sarju
Nadyan nganti sewindu
Karepku, sedyaku, tanpo jemu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO BRONTO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LORO BRONTO


Yen kelingan mring sliramu, aduh
Kadyo, rinujid atiku
Yen siang ta ... Read More »
Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WONG LALI ORA KELINGAN


Wong lali ora kelingan
Aku wingi lungo ra pamitan
Yen n ... Read More »
Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RESEPSI


Yen pinuju angrawuhi
Ing malam resepsi
Kakung putri ngagem
Busono kan ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 72777
Bookmark and Share