AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Setiap orang mempunyai watak atau sifat yang berbeda-beda. Ada yang lembut dan ada yang kasar, ada y ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 08:34:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/123
Comments: 0/0
Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TAK IKLASNO


Sepine wengi iki, ngreridu ati
Sing tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng, karo liyane

Yen pancen iki wes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio, abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki, amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dek e
Mung dungoku mugo langgeng
Saklawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 12485
Bookmark and Share