AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sudah bukan menjadi rahasia lagi, bahwa setiap yang bernyawa pasti akan mengalami mati, tak terkecua ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 08:34:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/113
Comments: 0/0
Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK IKHLASNO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TAK IKLASNO


Sepine wengi iki, ngreridu ati
Sing tansah kelingan sliramu
Kowe ninggal aku

Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng, karo liyane

Yen pancen iki wes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio, abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki
Amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki, amergo dikhianati

Yen pancen uwes garise
Kowe gandeng karo dek e
Mung dungoku mugo langgeng
Saklawase



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PRAU LAYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PRAU LAYAR


Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap-lerap banyune segoro
Angliyak ... Read More »
Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS ESEMMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MANIS ESEMMU


Yen nyawang manis esemu
Koyo biso ngluluhke atimu
Rino wengi ra ... Read More »
Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

EMOSI (Duet)


Lk:
Ojo ngocap aku, wis mertobat
Wong wadon ngendiko mbokyo sing ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52995
Bookmark and Share