AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak orang tua dibuat pusing menghadapi tingkah laku anak-anaknya. Misalnya, karena suka merebut m ... Read More »
Published: Fri, 29 May 2020 - 13:36:23
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/181
Comments: 0/0
Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TALI KUTANG (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TALI KUTANG (Duet)


Lk:
Ndek mbiyen wis tak tukokke
Wujud tali sak kotange
Sak ikine, lha kok ilang sak slirane

Lungo menyang ngendi
Tanpo pamit ra ngabari
Opo lali kowe karo, aku iki

Nadyan regane nem ewu
Kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku, lha kok mlayu

Opo kurang larang, pungkase kowe ilang
Ning ngendi nggonku goleki, tali kotang

Pr:
Iki mas taline, tak kundurake
Mergo bapak ra ngeparengake
Aku dijodohne, marang karo priyo seje
Wis cukup, mung semene wae

Duh kangmas andum basuki
Aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake, mesti bali

Lk:
Tali kotang iki, tak simpen tekane pati
Tali kotang, tondo tresno kang suci



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 55264
Bookmark and Share