AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mengapa penetapan hari raya Idul Adha di Indonesia berbeda, antara beberapa ormas Islam dengan pemer ... Read More »
Published: Wed, 19 Feb 2020 - 06:44:00
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/845
Comments: 0/0
Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TATU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TATU - Arda (Full) By Didi Kempot


Snadyan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging ning ati, tansah kelingan
Manise janji-janjimu kuwi
Nglarani ati

Snadyan aku loro, ning sih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah, yen aku crito
Opo anane
Wong sing ning sandhingmu, ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah, yen aku crito
Opo anane
Ceritane tresno, naliko biyen
Aku lan kowe


Snadyan aku loro, ning sih kuat nyonggo
Tatu sing ono ndodo
Perih rasane, yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah, yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu, ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah, yen aku crito
Opo anane
Ceritane tresno, naliko biyen
Aku lan kowe

Ceritane tresno, naliko biyen
Aku lan kowe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu STASIUN TUGU Langgam Keroncong Campursari

Lirik Lagu:

STASIUN TUGU


Ing wengi iku
Nalikane aku pisan ketemu
Tak untapake sliramu pami ... Read More »
Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOPO WONGE


Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung
Yen nyawang solah bawane
R ... Read More »
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditin ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 44445
Bookmark and Share