AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 24 July 2019 - 05:42:21
Random News
Penyakit jantung koroner adalah satu penyebab kematian tertinggi di dunia. Namun, dengan pola makan ... Read More »
Published: Sun, 23 Jun 2019 - 22:33:09
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/144
Comments: 0/0
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sumilire angin tansah dudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dodoku
Lewat tembang kangen, mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandhang wuyung, rino wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali opo pancen wis ora ngerti
Saktenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni balimu endah manise esemu
Lewat tembang kangen, iki wujud katresnanku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku ... Read More »
Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GOOD MORNING LOVE Ost Iklan Tri By Arlan

GOOD MORNING LOVE


They say if you love someone, let them free
But right now I just know for sure it’s time to keep
The best thing life could ever give, i’m truly blessed
It is you and lov ... Read More »
Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Karawitan/Campursari

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra balesi yen tak telpun
Malah kok pateni
Mangkel aku ma ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 87859
Bookmark and Share