AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 24 July 2019 - 05:42:13
Random News
Assalamu alaikum Warahmatullahi wabarakatuh Pak ustadz, saya punya teman yang berbeda agama. Tang ... Read More »
Published: Fri, 21 Jun 2019 - 20:42:20
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/159
Comments: 0/0
Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Godhong kates dadi jampi
Tetesing tresno kanggo tombo ati

Pamujiku wong ayu/bagus
Mugo sliramu ora biso lali
Nadyan sewindu
Tresnomu bakale tak tunggu

Tresno iki ora mendo
Soyo suwe soyo tambah nyekso
Waton kowe ra mbandengke
Nadyan aku dadi wong ora duwe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso ketu ... Read More »
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangis dan tawa
Tergores bagai lukisan

Seribu mimpi berjuta sepi
Hadir bagai teman sejati
Di antara lelahnya jiwa
... Read More »
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

AM I WRONG

Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong
For saying that I'll choose another way?
I ain't trying to do what everybody else doing
Just cause everybody doing ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 76923
Bookmark and Share