AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Selain sebagai sayuran, ternyata banyak sekali manfaat wortel untuk kesehatan. Wortel bisa di jadika ... Read More »
Published: Tue, 25 Jun 2019 - 19:49:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 21/5275
Comments: 0/36
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra biso turu
Yen kelingan solah lan bawane

Nalikane ndhek semono
Kowe urip bareng karo aku
Saben dino andum katresnan
Bungah susah podo di lakoni

Tresno iki tak titipke
Jaganen nganti sak lawase
Tresno iki ra biso pisah
Senadyan aku ning adoh papane

Pamujiku marang kowe
Mugo uripmu tentrem sak lawase
Nadyan ning adoh papane
Nanging aku, isih eling kowe



Nb: Lirik lagu Titip Tresno sama seperti lirik lagu Manis Esemmu.

Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (36)
DrignSing [Sat, 25 Sep 2021 - 21:20:05]
http://buyzithromaxinf.com/ - how long does azithromycin stay in your system
Othelia [Sat, 25 Sep 2021 - 06:07:45]
https://buypriligyhop.com/ - Priligy
Usagife [Tue, 21 Sep 2021 - 18:02:48]
http://buylasixshop.com/ - Lasix
Jerryprips [Tue, 21 Sep 2021 - 11:02:47]
online medications <a href=" https://withoutdoctorprescription.com/# ">best ed pills</a> - sildenafil without a doctor's prescription
Hedunlide [Mon, 20 Sep 2021 - 12:46:46]
<a href=https://buyzithromaxinf.com/>where to buy zithromax uk</a>
View All Comments on Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 28129
Bookmark and Share