AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Domain Name System Server (DNS) adalah sebuah sistem yang menyimpan informasi tentang nama host atau ... Read More »
Published: Sat, 20 Jun 2020 - 16:01:09
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 126/330
Comments: 0/0
Lirik Lagu TITIPANE GUSTI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu TITIPANE GUSTI  Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIPANE GUSTI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

TITIPANE GUSTI
By: Denny Caknan


Tenanono
Perasaan iki
Kanggo kowe sing lagi tak tresnani
Mbok tulung ojo ngecewakne atiku
Sing kadung pingin bahagiakne uripmu

Iklasno atimu
Pasrahne ning aku
Ra bakal tak larani tekane matiku
Ojo sok mikir aku bakal ngalarani
Mergo ku yakin we titipane Gusti
Sing tak kangeni

Mestine atimu, ora
mbaleni pengalamanku loro
Pinginku kowe iso nambani
Ngewangi lali rupane

Tekane atimu
Tak nggo nguripi
perasaan sing tau ilang
Jangan berpikir kamu pelampiasan
Yang akan ku buang



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 25724
Bookmark and Share