AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: LANGIT MENDUNG KUTHO NGAWI Dalan iki, biyen nate tak liwati Nalikane, langit me ... Read More »
Published: Sun, 29 Mar 2020 - 07:34:01
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 215/415
Comments: 0/0
Lirik Lagu TOMBO ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TOMBO ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TOMBO ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TOMBO ATI


Tombo ati, iku limo wernane
Moco Qur'an angen-angen sak maknane
Kaping pindho, sholat wengi lakonono
Kaping telu, wong kang sholeh kumpulono

Kaping papat, weteng siro ingkang luwe
Kaping limo, dzikir wengi ingkang suwe
Sak kabehe, sopo biso anglakoni
Insya-Allah, gusti Pangeran ngijabahi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 42456
Bookmark and Share