AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bayangan dan cerita mengenai persalinan normal yang Menyeramkan, membuat banyak Ibu hamil, memilih u ... Read More »
Published: Thu, 20 Jun 2019 - 09:16:59
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/296
Comments: 0/0
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nanging ati wis ra kuat
Pengen nyanding sliramu wong bagus

Aduh sayang yen tak roso
Soyo suwe tambah tresno
Rino wengi nandang roso trenyuh
Kangen iki mugo antuk jampi

Kapan anggonku biso sesandhingan
Bareng sliramu andum katresnan
Aku amung tansah nunggu,
Tresno iki mung kanggo sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ... Read More »
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANAKE SOPO (Duet)


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembr ... Read More »
Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SALAM HANGAT


Salam hangat mring temanten anyar
Mugo-mugo tansah atut-runtut

... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 29130
Bookmark and Share