AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 24 September 2019 - 16:21:01
Random News
Insomnia atau penyakit susah tidur, bisa terjadi karena banyak hal. Salah satunya pikiran, was-was, ... Read More »
Published: Thu, 20 Jun 2019 - 09:16:59
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/274
Comments: 0/0
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nanging ati wis ra kuat
Pengen nyanding sliramu wong bagus

Aduh sayang yen tak roso
Soyo suwe tambah tresno
Rino wengi nandang roso trenyuh
Kangen iki mugo antuk jampi

Kapan anggonku biso sesandhingan
Bareng sliramu andum katresnan
Aku amung tansah nunggu,
Tresno iki mung kanggo sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
... Read More »
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LORO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

LORO TRESNO


Ora nyono ora ngiro
Yen to aku nduwe loro tresno
Saben dino mung kelingan
Yen to weruh atiku tratapan

Piye aku ra nelongso
Loro tresno wis mlebu ning dhodho
Tatu ora biso mari ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 65910
Bookmark and Share