AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak orang terutama wanita kurang meneliti jenis kosmetik atau cara ber-makeup untuk kulit wajahny ... Read More »
Published: Fri, 14 Feb 2020 - 14:41:47
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/284
Comments: 0/0
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang ngisor, lampune bangjo
Jebul kowe, kok wis duwe bojo

Mbok anggep, opo awak iki
Nganti kowe, wani ngucap janji
Kaget tenan, atiku iki
Jebul kowe, durung rabi resmi

Tresno, kok bojone uwong
Yen weruh, aku mung iso ndomblong
Sing tak jaluk, wektu kanggo aku
Snajan sdelok, iso nambani kangenku

Kembang melati, arum gandane
Ati iki, mung mikir kowe
Wani sumpah, tresnaku iki suci
Mugi Gusti, tansah ngijabahi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KADUNG TRESNO


Lamat wus katon tejane
Yen mbo-mbrong katon mencorong, aduh
Wira ... Read More »
Lirik Lagu NYIDAM SARI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NYIDAM SARI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NYIDAM SARI


Umpomo sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Umpomo sliramu ... Read More »
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning caga ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 56640
Bookmark and Share