AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pada umumnya, kentang yang di kupas, kulitnya pasti dibuang. Mulai sekarang janganlah anda buang, ka ... Read More »
Published: Fri, 14 Feb 2020 - 14:41:47
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 140/425
Comments: 0/0
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang ngisor, lampune bangjo
Jebul kowe, kok wis duwe bojo

Mbok anggep, opo awak iki
Nganti kowe, wani ngucap janji
Kaget tenan, atiku iki
Jebul kowe, durung rabi resmi

Tresno, kok bojone uwong
Yen weruh, aku mung iso ndomblong
Sing tak jaluk, wektu kanggo aku
Snajan sdelok, iso nambani kangenku

Kembang melati, arum gandane
Ati iki, mung mikir kowe
Wani sumpah, tresnaku iki suci
Mugi Gusti, tansah ngijabahi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 67085
Bookmark and Share