AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Baik buah naga merah ataupun buah naga putih sama-sama memberikan dampak yang sangat luar biasa untu ... Read More »
Published: Fri, 14 Feb 2020 - 14:41:47
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/285
Comments: 0/0
Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu TRESNO BOJONE WONG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TRESNO BOJONE WONG


Yen eling, naliko semono
Kowe teko, arep ngomong opo
Nang ngisor, lampune bangjo
Jebul kowe, kok wis duwe bojo

Mbok anggep, opo awak iki
Nganti kowe, wani ngucap janji
Kaget tenan, atiku iki
Jebul kowe, durung rabi resmi

Tresno, kok bojone uwong
Yen weruh, aku mung iso ndomblong
Sing tak jaluk, wektu kanggo aku
Snajan sdelok, iso nambani kangenku

Kembang melati, arum gandane
Ati iki, mung mikir kowe
Wani sumpah, tresnaku iki suci
Mugi Gusti, tansah ngijabahi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti ... Read More »
Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KADUNG TRESNO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KADUNG TRESNO


Lamat wus katon tejane
Yen mbo-mbrong katon mencorong, aduh
Wira ... Read More »
Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AJURING ATI


Laraning atiku
Bareng krungu ngendikamu
Koyo-koyo ri marung
Sing ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 48460
Bookmark and Share