AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Telur memang banyak manfaatnya untuk kesehatan, baik itu putih telur maupun kuning telurnya. Tapi, p ... Read More »
Published: Tue, 18 Jun 2019 - 14:17:27
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/1787
Comments: 0/0
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbarengi atiku kroso gelo
Tembang tresnoku ilang muspro

Opo pancen pacoban urip iki
Sliramu natoni atiku
Abot tenan lelakon sing tak songgo
Jebul tresnamu ngemu wiso

Opo pancen wis pinesthi
Sliramu kebacut tak tresnani
Ning nyatane...
Sliramu ra biso tak antepi

Pungkasane tak trimo lelakonku
Nadyan perih jroning ati
Mugo gusti paring pepadhang
Kabeh lelakon urip iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TULUNG (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TULUNG (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

TULUNG - Arda By Didi Kempot


Mbulan-mbulan gede, sing ono langit biru
Tulung, p ... Read More »
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
And ... Read More »
Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MBLENJANI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MBLENJANI (Duet)


Lk:
Nimas pora kelingan
Nate janji ora bakal lali
Nanging si ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 16148
Bookmark and Share