AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Dunia medis modern merinci bahwa ada perbedaan mendasar antara kebutuhan biologis antara laki-laki d ... Read More »
Published: Tue, 18 Jun 2019 - 14:17:27
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 18/1470
Comments: 0/2
Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WISO TRESNO


Sumuruping suryo wayah sore
Mendhung katon lelimengan
Kok yo mbarengi atiku kroso gelo
Tembang tresnoku ilang muspro

Opo pancen pacoban urip iki
Sliramu natoni atiku
Abot tenan lelakon sing tak songgo
Jebul tresnamu ngemu wiso

Opo pancen wis pinesthi
Sliramu kebacut tak tresnani
Ning nyatane...
Sliramu ra biso tak antepi

Pungkasane tak trimo lelakonku
Nadyan perih jroning ati
Mugo gusti paring pepadhang
Kabeh lelakon urip iki



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (2)
LonnieMycle [Wed, 31 Mar 2021 - 05:33:24]
where to buy zithromax in canada: <a href=" https://zithromaxproff.com/# ">zithromax for sale</a> buy cheap zithromax online
http://zithromaxproff.com/# zithromax 250
how much is zithromax 250 mg cheap zithromax zithromax 250 mg pill
Billysterm [Tue, 30 Mar 2021 - 21:30:50]
zithromax z-pak: <a href=" http://zithromaxproff.com/# ">buy zithromax online</a> zithromax over the counter canada
http://zithromaxproff.com/# zithromax 500 without prescription
View All Comments on Lirik Lagu WISO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 86752
Bookmark and Share