AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ngomong-ngomong soal pemimpin, ini memang saat yang tepat untuk membicarakannya. Karena pas pada tan ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 15:28:59
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1700/1996
Comments: 1/34
Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WONG LALI ORA KELINGAN


Wong lali ora kelingan
Aku wingi lungo ra pamitan
Yen ngerti dadi berantakan
Aku wedi yen kanggo jalaran

Aku wingi Yo wis ngerti
Sampeyan wingi lungo mangkat wengi
Jare lunggo neg semarang
Kabeh mau mung kanggo alasan

Bola-bali kok cemburu dik
Rino wengi kowe ngajak padu
Tak turuti nganti kuru
Ora ngagas ono wong cemburu

Yen ora entuk cemburu mas
Mbok sliramu ono ngomah turu
Tak lilani gonmu lungo
Kudu eling marang keluwargo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (34)
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 05:17:47]
generic valtrex from india <a href=" http://valtrexfast.com/# ">generic valtrex</a> - valtrex generic sale
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 15:51:38]
nolvadex for pct <a href=" https://tamoxifenfast.online# ">buy nolvadex</a> - tamoxifen benefits
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 11:04:37]
how long does viagra last <a href=" https://vgrsild100.com/ ">online viagra</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 03:06:35]
plaquenil 200 <a href=" https://plghydro200.com/ ">generic plaquenil coupon</a>
Jeremybrecy [Mon, 22 Nov 2021 - 18:32:28]
generic cialis fedex <a href=" https://clstad20.com/ ">cialis generic cambodia</a>
View All Comments on Lirik Lagu WONG LALI ORA KELINGAN Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32092
Bookmark and Share