AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
PT Sumber Alfaria Trijaya Tbk selaku pemilik ritel modern Alfamart menegaskan, telah menarik seluruh ... Read More »
Published: Sun, 02 Feb 2020 - 19:16:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/293
Comments: 0/0
Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu WUYUNG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

WUYUNG


Laraning loro
Ora koyo, wong kang nandang wuyung
Mangan ra doyan, ra jenak dolan
Ning omah bingung

Mung kudu weruh
Woting ati, duh kusumo ayu
Opo ra trenyuh, sawangen iki
Awakku sing kuru

Klopo mudho
Leganono, nggonku nandang bronto
Witing pari, dimen mari nggonku loro ati
Aduh, nyowo

Duh-duh kusumo
Ora kroso, opo pancen tego
Mbok mbalung, janur paring usodo
Mring kang nandang wuyung



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAKU (Full)


Ademe angin wengi
Ra mampu nambani
Panase ning ati

Atiku mbo ... Read More »
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun ... Read More »
Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GAGAT ENJANG


Gagat enjang
Wanci bangun pungun-pungun
Trus ngalamun
Ngungun wr ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 52673
Bookmark and Share